Fokus på jobb!

 

Vi på Jobbpunkten sätter jobb i främsta fokus, detta givetvis utifrån olika faktorer som kan påverka samt olika tillvägagångssätt att nå jobbet. 

Våra gemensamt framarbetade värderingar genomsyrar just vårt fokus på jobb, vare sig det gäller vårt jobb, våra deltagares nya jobb eller våra kunders lediga jobb.

Våra värderingar består av Individen, Förändringen och Styrkan.

Individen

På Jobbpunkten tror vi alltid på individen och att varje människa har det där lilla extra som behövs, tillsammans jobbar vi med att ta fram det i varje individ. Vi vill att de människor vi stödjer ska känna sig sedda och unika vid varje tillfälle med oss.

Förändringen

Att det sker förändringar i samhället dagligen kräver att man som människa måste vara med på dessa. Vi kan inte stanna upp och invänta på att omgivningen ska gå tillbaka och vara som förut. Vi på Jobbpunkten strävar att vägleda de människor vi stödjer i att vara med på förändringar som sker och främst förändringar inom arbetsmarknaden.

Styrkan

Vi strävar att alltid ta fram den egna styrkan hos alla vi stödjer oavsett om det är en deltagare i våra arbetsmarknadsprogram eller företag vi hjälper att hitta nya medarbetare till. Även vår egna styrka försöker vi hela tiden visa upp i form av kompetensen vi besitter inom vår bransch.

Våra värderingar

Kontakt

Vi finns i

Helsingborg

Åstorp

Perstorp

Landskrona

Kävlinge

Malmö

Värnamo

Jönköping 

Lund

Göteborg

Växjö

Följ oss 

  • Linkedin Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon

Stolt supporter 2019

copyright

Jobbpunkten